Kennisbank

kennisbank

Welkom in de Huis Kopen om te Verhuren Kennisbank! In de Kennisbank vind je allerlei handige artikelen gesorteerd op categorie. Deze artikelen zullen continu bijgewerkt worden.

Klik op de links hieronder om door de Kennisbank te navigeren.

Mocht je direct willen beginnen met investeren in vastgoed? De volgende blog posts zijn dan een goed startpunt:

Zijn er nu items die je mist in de Kennisbank? Laat het weten door hieronder een reactie achter te laten. Dan zal ik dit tzt toevoegen aan de Kennisbank.

6 gedachten over “Kennisbank”

 1. Mijn dank voor al deze informatie over het kopen van een huis om te verhuren! Handige kennisbank ook. Alleen de link naar het onderwerp “Inspiratie” werkt helaas (nog) niet. Kan je aangegeven wanneer deze link werkt?

  Ga zo door met je blog!

  Beantwoorden
  • Beste Johan, dank voor je reactie. Ik denk dat ik een deel van je reactie mis aangezien er geen vraagprijs of verdere details over je studentenhuis in staan. Mocht je serieus je studentenhuis te koop aanbieden kan je dit dan aub toevoegen? Veel succes in het buitenland!

   Beantwoorden
 2. Beste HKOTV, complimenten voor de informatieve blog. Zelf denk ik dat investeren in vastgoed nu niet het juiste moment is door de hoge huizenprijzen. Zou je meer info over beleggen kunnen toevoegen aan de kennisbank?
  Bij voorbaat dank, Grace

  Beantwoorden
  • Beste Grace, ten eerste mijn dank voor je reactie. De kennisbank zal zeker uitgebreid worden met meer informatie over beleggen. Kom zeker tzt nog eens terug om te kijken wat de status is. Veel succes ermee en wellicht tot ziens!

   Beantwoorden

Plaats een reactie